Kerst- en Nieuwjaarsdag bij ons, of bij u thuis….

Eindejaarsprogramma 2020 – 2021

Eindejaarsprogramma 2020 – 2021

2019 is voor allen een zwaar jaar geweest. Wij en vele van onze collega’s hebben het zwaar te verduren. Maar we blijven niet bij de pakken zitten en kijken vol vertrouwen naar de toekomst en de dag dat deze nachtmerrie voorbij is.  Wij zullen er op een aangepaste manier er het beste van te maken!

Laat ons daarom vooral  heffen en klinken op een voorspoedig 2021.  Wij wensen ieder van jullie alvast het allerbeste voor het nieuwe jaar.   Graag stellen wij jullie ons programma voor het eindejaar voor. Uiteraard voorzien wij ook de mogelijkheid voor diegenen die thuis willen vieren, om af te halen.

#samensterk #samentegencorona #hoopvol

Programma

  • Kerstavond 24.12.20: enkel afhalen
  • Kerstdag 25.12.20: Kerstbrunch
  • Oudejaarsavond 31.12.20: afhalen & oudejaarsavondmenu

Dit jaar kan u niet alleen genieten in de Castel, maar u kan ook thuis genieten van het heerlijke eten.

Onze Castel@home box is een volledige feestmenu, inclusief de hapjes, handig verpakt met een complete handleiding. U hoeft dus thuis geen uren in de keuken te zwoegen, maar kan genieten van uw gezelschap en de voetjes mee onder tafel schuiven.

Op Kerstdag plannen wij een Kerstbrunch, volledig volgens het horeca protocol en de veiligheidsmaatregelen. Wij voorzien dus de noodzakelijke 1.5 meter tussen de tafels, wat maakt dat onze zaalcapaciteit veel lager zal liggen. Plaatsen zullen worden toegekend volgens inschrijving, wij kunnen geen voorkeuren garanderen.

Ook voor oudjaar voorzien wij een lekkere en gemakkelijk te bereiden afhaalmenu, mocht u opteren om oud op nieuw gezellig thuis te vieren.

Wij ontvangen u echter ook graag in onze zaal op 31/12/2020, reeds vanaf 18u30 voor een uitgebreide formule. Wij gaan er van uit dat op dat moment het einde om 01u zal liggen. Of er een feestnacht volgt of niet, moeten we later bekijken.

Alle info kan u vanaf 20 oktober hier terugvinden.