BRUNCH

Een brunch op zondag is altijd een belevenis. Of je komt genieten met twee, vier, acht, twintig of meer gasten aan uw tafel, zij zullen altijd met een tevreden gevoel naar huis gaan.

Zeer uitgebreide buffetten met elke keer weer verrassende, seizoensgebonden gerechtjes en de vaste klassiekers.

Soms met live muziek en dansgelegenheid, soms zonder… aan u de keuze

Wat houdt dit in

Een brunch op zondag in Feestzalen Castel is steeds een belevenis. U geniet er in ons prachtig kader, met zicht op de tuin en de vijver, van heerlijke verzorgde buffetten. Wij verwelkomen u vanaf 12 uur met een glaasje bubbels en een hapje. Daarna kan u zich bedienen aan het uitgebreide voorgerechtenbuffet. Al onze voorgerechtjes worden op bordjes klaargezet. Daarna volgt en een warm hoofdgerechtenbuffet, Verschillende sausjes, groentjes, aardappelbereidingen maken ons buffet compleet. We sluiten af met een dessertenbuffet waar u kan genieten van ons heerlijk zoets en koffie. Tussendoor kan u bij goed weer een wandeling maken door onze grote tuin.

Een leuk idee…

Voor alle familiefeestjes is de brunch een leuk idee. U hoeft geen vast menu te kiezen, iedereen kiest wat hij zelf graag lust, en u geniet van een interessante prijs, all-in. En bovendien kan u optioneel een aparte staande receptie toevoegen.

Prijs

Normale brunch: 70 euro per persoon, alle dranken tot en met de koffie inbegrepen.

Brunch met orkest: 75 euro per persoon, alle dranken tot en met de koffie inbegrepen.

Kinderen van 4 tot 12 jaar: 30 euro per kind. Kindjes tot 4 jaar tafelen gratis.

Ontdek onze brunchdata